Categoria de produse

Contacteaza-ne

Shandong Renfeng speciale materiale Co., Ltd

Adauga: No.1 Renfeng Road, Nicolae, Huantai, Zibo, Shandong, China 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Fax: 86-533-8690158

E-mail:ZPF@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Filtre de carburant reduc uzura mecanică

- Sep 12, 2017 -

Filtre de combustibil cu filtre diesel, filtre de benzină și filtru de gaze naturale, trei categorii. Rolul filtrului de combustibil este de a preveni particulele din combustibil, apă și deșeuri, pentru a se asigura că piesele de precizie ale sistemului de combustibil sunt uzate și alte deteriorări.

Mediul de filtrare a combustibilului este conectat în serie între pompa de combustibil și orificiul de admisie a corpului clapetei. Rolul filtrului de combustibil este de a conține în combustibilul din oxidul de fier, praful și alte resturi solide îndepărtate pentru a preveni conectarea sistemului de alimentare cu combustibil (în special duza). Reduceți uzura mecanică, asigurați funcționarea stabilă a motorului, îmbunătățiți fiabilitatea. Structura combustibilului este alcătuită dintr-un înveliș din aluminiu și un suport rigid din oțel inoxidabil, care este compus din hârtie de filtru de înaltă eficiență pe suport, iar hârtia de filtru este în formă de crizanteme pentru a crește zona de circulație. Filtrul EFI nu poate fi utilizat împreună cu filtrul de ulei. Deoarece filtrul EFI rezistă adesea la o presiune a combustibilului de 200-300 KPA, astfel că forța de presiune a filtrului este în general necesară pentru a ajunge la mai mult de 500 KPA, iar filtrul de ulei nu este necesar pentru a atinge o astfel de presiune ridicată.

1. Filtru diesel

Structura filtrului diesel este aproximativ aceeași cu cea a filtrului de ulei, existând două tipuri de montaj interschimbabil și cu șurub. Dar presiunea de lucru și cerințele de temperatură a uleiului sunt mult mai mici decât filtrul de ulei, iar cerințele de eficiență a filtrării sunt mult mai mari decât filtrul de ulei. Filtru de filtrare diesel utilizând hârtie de filtru, dar și utilizarea păturilor sau a materialelor polimerice.

Filtrul diesel poate fi împărțit în separator de apă diesel, filtru fin diesel. Separatorul de ulei și apă este o funcție importantă de separare a apei diesel. Prezența apei pentru sistemul de combustibil al motorului diesel este extrem de dăunătoare, corozivă, uzată, blocată și chiar agravează procesul de combustie a motorinei. Datorită conținutului ridicat de sulf al motorinei în China, chiar și atunci când se produce arderea, aceasta va reacționa cu apa pentru a produce componente cu motor de coroziune cu acid sulfuric. Modul tradițional de eliminare a apei se precipită în principal prin structura pâlniei. Mai mult de trei emisii ale motorului pe separarea apei de cerințe mai mari, cerințe ridicate privind necesitatea de a folosi medii de filtrare de înaltă performanță.

Filtrul de ulei diesel este folosit pentru a filtra particule mici în motorină, țara mai mult de trei emisii de motor diesel este în principal pentru particule 3-5 microni eficiența de filtrare.

2. Filtru de benzină

Filtru de benzină cu carburator și EFI de puncte,

Utilizarea motorului cu carburant pe benzină, a filtrului de benzină este localizat în partea pompei a importului, presiunea de lucru este mică, utilizarea generală a carcasei din nailon, filtrul de benzină EFI al motorului este localizat în partea de export a pompei, presiunea de lucru, De obicei, folosind o cochilie de metal. Filtru de filtru de benzină utilizând hârtie de filtru, dar, de asemenea, utilizarea de stofa de nailon, materiale polimer.

Filtrul pe benzină Deoarece modul de combustie al motorului pe benzină și motorul diesel este diferit de cerințele generale, deoarece filtrul diesel este aspru, prețul este ieftin. Filtrul de combustibil este un consumabil, în procesul de utilizare a autovehiculului, necesitatea unei întrețineri regulate de înlocuire, altfel nu va obține efectul protector al calificatului.

Timp de înlocuire sugerat: 5000-10000 km pe mașină pentru un înlocuitor.


Related Products